Odds på Vinnare av EM 2024

Här hittar ni bästa odds på vinnare av EM 2024. Se bästa odds på alla favoriterna. Lägst odds och störst favorit just nu är England på 4.50 ggr pengarna hos Bet365.

Odds på Vinnare av EM 2024

Här är samtliga odds på vinnare fotbolls EM 2024:

England bästa odds 4,50 hos Bet365

Frankrike bästa odds 5,00 hos Betfair

Tyskland bästa odds 7,50 hos Unibet

Spanien bästa odds 8,00 hos Bet365

Portugal bästa odds 9,00 hos Bet365

Belgien bästa odds 15,00 hos Bet365

Italien bästa odds 17,00 hos Unibet

Nederländerna bästa odds 17,00 hos Unibet

Danmark bästa odds 34,00 hos Unibet

Kroatien bästa odds 41,00 hos Bet365

Speltips: Om vi skulle ge oss på ett speltips för så tycker vi att Portugal är ett bra spel. Alla de 5 största favoriterna kan slå varandra och då är Portugal med sitt höga odds ett mycket bra spel anser vi. Även de regerade mästarna Italien har ett klart överodds.

Favoriterna vinner oftast EM

I fotbollens EM eller fotbolls VM är det en vedertagen sanning att favoriterna ofta går segrande ur striden, och detta fenomen är särskilt framträdande under EM. Historiskt sett har lag med starka fotbollstraditioner och en stark och bred spelartrupp haft en tendens att dominera turneringen. Dessa favoritlag har förmågan att hantera trycket och leverera när det verkligen gäller.

Även om överraskningar och underdogs alltid kan ge spänning åt turneringen, är det svårt att bortse från att favoriterna nästan alltid vinner. I detta sammanhang blir förutsägbarheten en del av charmen med mästerskapet, och fans får bevittna de bästa lagen utmana varandra för att vinna EM titeln.

Med detta sagt tror vi att EM titeln kommer att hamna hos någon av England, Frankrike, Tyskland, Spanien eller Portugal. Vill man hitta en liten outsider så är de regerande mästarna Italien intressanta att betta på!

Vill man betta på EM bör man använda någon av bonusarna från Sportbonusar.com