De Bästa Spelbolag för Fotbolls EM 2024 – Expert recensioner

De Bästa Spelbolagen för Fotbolls EM 2024. En djupgående analys av bl a Bet365, Unibet och Betsson. Läs våra expertrecensioner av svenska spelbolag inför Fotbolls EM 2024 för att svara på frågan. Vilket spelbolag passar dig bäst.

De Bästa Spelbolag för Fotbolls EM 2024 - Expert recensioner
Topplista Spelbolag fotbolls EM 2024
            1. Bet365
            2. Unibet
            3. Betsson
            4. Comeon
            5. Expekt

Sammanfattning av Spelbolag för EM 2024

I Sverige finns ett antal bra spelbolag som erbjuder en rad olika tjänster för bettare, inklusive betting på Fotbolls EM 2024. Bland dessa spelbolag finns Bet365, Unibet, Betsson, Expekt och ComeOn.

Bland de spelbolagen vi har tittat lite extra på får man säga att Bet365 står i en särställning med den bästa bonusen och de högsta oddsen på den svenska marknaden för Fotbolls EM 2024. Med en imponerande historia av att erbjuda konkurrenskraftiga odds och generösa bonusar, är Bet365 ett populärt val bland oss bettare. Enligt statistik har Bet365 historiskt sett haft de mest fördelaktiga oddsen på många stora sportevenemang, inklusive fotbollsmästerskap som EM och VM.

På andra plats kommer Unibet, som också erbjuder bra odds och en mängd olika marknader. Med sin långa erfarenhet och starka närvaro på den svenska marknaden är Unibet ett pålitligt alternativ för dem som söker bra odds och ett brett utbud av bettingmöjligheter.

På tredje plats på listan återfinns Betsson, som också har ett bra rykte inom branschen och erbjuder ett brett utbud av bettingalternativ för oss sportspelare. Även om Betsson kanske inte har de absolut bästa oddsen på marknaden, erbjuder de fortfarande en tillförlitlig och säker plattform och en okej oddsbonus.

Slutligen finns även spelbolag som Expekt och ComeOn, som båda erbjuder sina egna unika fördelar, men som inte når samma nivå av konkurrenskraftiga odds och bonusar som Bet365.

Sammanfattningsvis erbjuder Bet365 den bästa kombinationen av generös bonus och höga odds på den svenska marknaden för Fotbolls EM 2024, vilket gör det till det bästa valet för bettare som letar efter maximal valuta för sina satsningar.

Läs mer om Bet365 oddsbonus

Expert speltips – betta på EM

Fotbolls-EM 2024 i Tyskland är spännande för både fotbollsälskare och bettare. När det gäller betting finns det flera intressanta spelmarknader att titta lite extra på:

 1. Vinnare av Turneringen: Betta på vilket lag som kommer att lyfta trofén. Tyskland, med spelare som Kai Havertz och Joshua Kimmich, kan vara en stark kandidat med hemmaplansfördel som vi tycker är bästa spelet.
 2. Matchvinnare: Satsa på resultatet 1X2 av enskilda matcher. Spännande möten som Nederländerna mot Frankrike kan erbjuda lockande odds och möjligheter att dra nytta av form och skadeläge.
 3. Toppscorer: Gissa vilken spelare som kommer att göra flest mål under EM turneringen. Med skyttekungar som Harry Kane från England och Kylian Mbappe från Frankrike kan det vara en intressant marknad att utforska. Läs mer om EMs bäste målskytt.
 4. Gruppspel Betting: Förutse vilka lag som kommer att avancera från gruppstadiet. I en grupp med Italien, Spanien och Kroatien kan det finnas möjligheter att hitta värde genom att bedöma lagens form och historik.
 5. Över/Under Mål: Satsa på antalet mål som kommer att göras i en match. Med offensiva lag som Belgien och Nederländerna kan över/under marknaden vara lockande att betta på för att dra nytta av deras målrika spelstil.

Att förstå dessa spelmarknader och hur de påverkas av lagens form, spelarprestationer och turneringsdynamik kan hjälpa bettare att göra mer informerade och framgångsrika satsningar under Fotbolls-EM 2024 i Tyskland.

Lycka till med dina spel!

Experttips – Att tänka på under en EM turnering

Utöver de spelmarknader som redan nämnts finns det flera andra aspekter av Fotbolls-EM och betting som kan vara intressanta att utforska:

 1. Live Betting och In-Play Strategier: Att satsa under pågående matcher öppnar upp för en hel värld av möjligheter. Att kunna anpassa sig till matchens dynamik och fatta snabba beslut baserade på spelarprestationer och matchutveckling kan vara avgörande för framgång.
 2. Specialspel och Prop Bets: Utöver traditionella spelmarknader erbjuder många spelbolag även specialspel och prop bets som kan vara både underhållande och lönsamma. Det kan inkludera allt från antal gula kort till vilket lag som gör det första målet.
 3. Turneringslång Satsning: Istället för att bara satsa på enskilda matcher kan bettare också lägga långsiktiga satsningar på olika aspekter av turneringen, såsom vilket lag som når semifinalen eller vem som blir turneringens bästa unga spelare.
 4. Bettingstrategier och Riskhantering: Att ha en välgenomtänkt bettingstrategi och kunna hantera risker är avgörande för långsiktig framgång. Det kan inkludera att sätta gränser för insatser och att diversifiera sina satsningar för att minimera förluster.
 5. Statistik och Analyser: Att använda statistik och analyser för att göra informerade satsningar är en viktig del av framgångsrik betting. Det kan inkludera att undersöka lagens tidigare möten, spelarnas prestationer och form inför turneringen.
 6. Ansvarsfullt Spelande: Slutligen är det viktigt att betona vikten av ansvarsfullt spelande. Betting på sportevenemang ska vara underhållande och inte leda till negativa konsekvenser för spelarna. Att ha en sund inställning till betting och att känna sina egna gränser är avgörande.