Speltips Danmark – England EM 2024

Vi har ett speltips på Danmark – England i fotbolls EM 2024. Matchen spelas den 20 juni kl 18:00 i Frankfurt. Med bästa odds, startelvor och flera intressanta speltips.

Danmark – England EM 2024

Matchen mellan Danmark – England är den andra matchen för båda lagen i Grupp C där även Slovenien och Slovakien ingår.

För Englands del så startar EM den 16 juni kl 21.00 med matchen Serbien – England som spelas i Gelsenkirchen och den matchen sänds på TV4 samt TV4 Play.

Danmark inleder EM kl 18.00 den16/6 med matchen Slovenien – Danmark och ävenden matchen sänds av TV4.

Startelvor Danmark och England

Träningsmatcherna har gett oss en del svar på vilka som som kommer starta EM matchen mellan lagen. Dessa är de förväntade startelvorna.

Förväntad startelva Danmark 4-3-3:

Målvakt: Schmeichel
Backar: Jelert, Kjaer, Andersen, Maehle
Mittfält: Hojbjerg, Eriksen, Norgaard
Forward: Daramy, Hojlund, Poulsen

Förväntad startelva England 4-3-3:

Målvakt: Pickford
Backar: Walker, Maguire, Stones, Chilwell
Mittfält: Maddison, Rice, Bellingham
Forward: Saka, Kane, Foden

Speltips Danmark – England EM 2024

Då ska vi titta till vila spel som är de bästa i denna matchen enligt oss på Fotbollsvm2026.com.

  1. Under 2,5 mål – Detta är två spelskickliga lag som sätter defensiven främst. England kommer ösa in mål mot lite sämre motstånd men mot bra lag kommer de i första hand se till att försvara sig väl. Det borgar för få mål i matchen.
  2. Matchspel 2 – Att England vinner matchen är mycket troligt. De är starkare än Danmark på alla positioner. De har dessutom många spelare som kan avgöra även om Danmarks skulle ha koll på Harry Kane denna kvällen.
  3. Rätt resultat 0-1. Ska man bara betta på ett resultat så är 1-0 det troligaste. England vill vinna för att säkra gruppsegern men det finns ingen anledning att trycka på för fler mål mot ett så bra motstånd som Danmark. Gör man 1-0 så kommer man att försvara sig med hela laget.

Bästa odds och Oddsjämförelse på EM

Bästa odds på EM i denna matchen samt hela EM finns i Betsmarts oddsjämförelse. Här får man bästa odds från samtliga svenska spelbolag med licens. Geom att betta där oddset är högst så maximerar man sina vinster och det är så man blir en vinnare i längden på betting.