Speltips Tyskland – Skottland 14/6 2024

Speltips på Tyskland – Skottland 14/6 2024 med laguppställningar och annat som gör att man kan lägga bra bet på EMs första match!

Oddsjämförelse Tyskland - Skottland 14/6 2024

Laguppställning Tyskland

Ska man titta på Tysklands laguppställning så kan man konstatera att det är världsklass på samtliga positioner. Laget håller nästan samma klass som England och Frankrike.

PositionSpelare
MålvaktTer Stegen
BackarHeinrich, Sule, Rüdiger, Raum
Defensivt mittfältKimmich, Goretzka
Offensivt mittfältSané, Musiala, Gnabry
ForwardFüllkrug

Laguppställning Skottland

Skottlands laguppställning är ett lag som kämpar till 100%. Men spelmässigt kommer de att få det tuffare tror vi.

PositionSpelare
MålvaktCraig Gordon
FörsvarareStephen O’Donnell, Grant Hanley, Scott McKenna, Andrew Robertson
MittfältareJohn McGinn, Callum McGregor, Stuart Armstrong
AnfallareChe Adams, Lyndon Dykes, Ryan Fraser

Speltips Tyskland – Skottland 14/6

Ett speltips på matchen måste baseras på sannolikheter och då ger vi Tyskland ca 80% vinstchans. Tittar man i Betsmarts oddstabell så ser man att det innebär ett odds på 1,25 ggr pengarna. Givetvis så kan detta behöva justeras om skador eller annat påverkar.

Som ni ser på oddsen så ligger bästa oddset på Tyskland seger på som bäst 1.29 och det innebär att vi tycker att oddset är spelbart. Gör du en annan bedömning så hittar du bästa odds för det istället.

Ett annat intressant speltips är att det bli mål i matchen. Alternativt att Tyskland kommer att gör mål i matchen. Med ett enormt publikstöd kommer Tyskland att bäras fram av sin publik och att då gå hem från första matchen med 0-0 är inte alls troligt.

Här kan ni läsa fler bra speltips på Em 2024 och ska man titta lite extra på något så är det vinnarspel. Här tror de flesta experter på Frankrike, England eller Tyskland. Vi håller med om att det mycket väl kan bli någon av dem. Samtidigt vet man att de bästa lagen är jämna och lag som Italien och Portugal har nästan lika stor chans enligt oss fast till ett mycket högre odds.